Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Envasos que realcen el valor del producte

Ampolles de vidre per a vi, cava, sidra, licor, cervesa, oli i aigua

AUXLAPER és el distribuïdor per a Catalunya de Verallia, marca sota la qual s'engloba l'activitat de Packaging del Grup Saint-Gobain a nivell mundial.

Verallia, líder mundial en els sectors d'envasos de vidre per a vins, licors i alimentació, produeix anualment més de 25.000 milions d'ampolles i pots de vidre per als seus més de 10.000 clients repartits en 46 països de tot el món.

A Espanya, Verallia és líder en la seva activitat i compta amb cinc fàbriques repartides per tota la geografia nacional per estar prop dels seus clients.

Verallia fabrica ampolles per als mercats del vi, cava, licors, cerveses, refrescos i aigües. De la mateixa manera, és líder en la fabricació d'envasos per a alimentació, tant ampolles per a olis i sucs com pots per a conserves, olives, làctics, etc.

La força de Verallia resideix en la seva capacitat d'innovació, oferint als clients envasos que realcen el valor del producte que contenen.

És aquest esperit d'innovació el que ha portat a Verallia al desenvolupament de tres noves i importants gammes en el seu catàleg:

Vins, caves i sidresVins blancs i rosatsLicors, cerveses i aiguesOlis i vinagres