Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Envasos que realcen el valor del producte

Flascons i pots Pochet du Courval en vidre per perfumeria i cosmètica

Auxlaper distribueix per a Espanya i Portugal els productes de Pochet du Courval, líder en el mercat de producció de vidre d´alta gamma. Pochet produeix flascons i pots per a la fabricació de les principals marques de perfums i cosmètics des de fa quatre segles.


L'èxit dels seus models de flascons i pots de perfum, cura de la pell, o maquillatge mai s'ha vist alterat i està basat en la seva experiència, permanentment ampliant, i la seva capacitat d'innovar per adaptar-se a les demandes dels seus clients.


En termes de vidre cada creació d'una ampolla de vidre és un nou repte: el nombre creixent de més i més sofisticades ampolles de vidre requereix una recerca constant de l'excel·lència i la millora contínua.


Els serveis tècnics de Pochet ofereixen un enfocament veritablement integral, tenint en compte la creixent complexitat dels productes i els requeriments dels nostres clients en termes de qualitat i desenvolupament.

Descarregar catàleg